Onze directe leefomgeving

In Micha 6:8 staat ; "God heeft u, mens , bekend gemaakt wat goed is en wat de HERE van u vraagt: niets anders dan recht te doen en goedertierenheid lief te hebben en ootmoedig te wandelen (= leven) met uw God" Dat drijft ons om betrokken te zijn op onze directe maatschappelijk omgeving.

Als we mensen ontmoeten die een nood hebben, kijken we of we daarin kunnen helpen. We doen dit niet met geld, maar door het beschikbaar stellen van boodschappen of andere benodigdheden.

Een viertal keer per jaar organiseren we maaltijden onder de noemer "Gezellig samen eten". Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Neem contact op met ons om te weten wanneer een maaltijd georganiseerd wordt en hoe u zich kunt aanmelden.


Christus bekend maken

Naast materiƫle hulpverlening willen we graag ook mensen vertellen wie de Here Jezus is, wat Zijn boodschap is. We staan maandelijks op de markt in Heist met informatie materiaal en Bijbels. Kom gerust eens een kijkje nemen. Tevens richten we regelmatig een "Wie is Jezus" cursus in, waarin we tijdens enkele avonden ieder die hierin geinteresseerd is nader laten kennismaken met de Here Jezus. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.