De betekenis van Jezus voor jou

Jezus Christus is de meest unieke persoon van alle tijden. Hij heeft de loop van de geschiedenis veranderd. Zelfs onze jaartelling geeft aan dat Jezus van Nazareth ongeveer 2.000 jaar geleden op deze aarde heeft geleefd.

Er wordt veel over Jezus gezegd. Hij zou een leider zijn geweest, of een profeet, of een goed mens. Hij zou allerlei wonderen gedaan hebben en zelfs opgestaan zijn uit de dood. Wie is Jezus en waarom heeft Hij nog steeds zo'n grote invloed? En wat kan Hij voor jou vandaag betekenen? En voor de rest van je verdere leven?

Jezus Christus wil ook jouw leven vullen en zegenen. Hoe vreemd dat ook klinkt, het kan! Jezus verlangt er zo naar om een persoonlijke relatie met jou te hebben, dat Hij daarvoor alles klaar heeft gemaakt.

Tijdens een cursus "Wie Is Jezus?" willen we je graag vrijblijvend meer vertellen over wie Hij is, waarom Hij zo belangrijk was én is en wat Hij kan betekenen voor jou. Verspreid over een aantal momenten - meestal avonden - zitten we samen in een ongedwongen setting en in een voor jou vertrouwde omgeving (bijv. bij je thuis) om je kennis te laten maken met Jezus en het evangelie.

Wil je graag meer weten of de cursus volgen? Neem dan contact op met ons. Je mag zeker snel een antwoordje verwachten!