Samenkomsten via videostream tijdens corona

18-03-2020

Omwille van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, kunnen we gedurende enkele weken geen fysieke samenkomsten organiseren in onze gemeente. We willen deze uitzonderlijke omstandigheden ons echter niet laten weerhouden om samen onze Heer groot te maken, elkaar te bemoedigen, met elkaar in contact te blijven met de middelen die we hebben en te blijven stilstaan bij wat Hij voor ons deed.

Daarom kan je op zondag telkens om 10u een stream volgen van de zondagdienst die we voor jullie opzetten en dus in digitale vorm tot in jullie huiskamers zullen brengen. Er zijn online diverse mogelijkheden om kerkdiensten te volgen, maar we vinden het toch belangrijk om een vertrouwde setting aan te bieden met onze eigen mensen, vertrouwde liederen voor jong en oud en een "preek van eigen kweek".

Elke zondag kunt u vanaf 10u de dienst meevolgen: klik hierboven op "Play" en geniet ervan!

Wil je eerdere uitzendingen herbekijken? Dan kan je terecht op ons YouTube-kanaal.

Lukt het niet om de video weer te geven? Klik dan hier om mee te volgen op YouTube. De beeldkwaliteit kan wat lager zijn omwille van de maatregelen die YouTube instelt om het internetverkeer te beperken tijdens de corona-crisis. Klik op het tandwiel-icoontje voor de instellingen (of de drie puntjes op mobiel) en kies bij kwaliteit voor 1080p of het hoogst beschikbare cijfer voor de best mogelijke beeldkwaliteit.