Terug samenkomst te Westkapelle

13-09-2020

De voorbije week hebben we in het werkteam besloten om zondag 13 september te starten met de samenkomsten op onze bouwwerf in Westkapelle. We zijn de Heer dankbaar dat we weer kunnen samenkomen. Het is goed en belangrijk om weer samen te komen, elkaar te ontmoeten en samen gericht te zijn op onze Heer en Heiland en Hem de eer te geven. We zien uit naar wat Hij ons gaat geven in onze samenkomsten. 

Als we goed met elkaar gevolg geven aan het houden van afstand, dragen van onze mondmaskers en onze handen ontsmetten creëren we met elkaar een veilige omgeving om elkaar te ontmoeten. Degene die het woord doorgeeft en degene die verbindingen legt tussen de verschillende bijdragen in de samenkomst zullen geen mondmasker dragen. Zij staan op het podium op 5 meter afstand van de eerste rij. We zingen voorlopig nog niet, wel zal er in de samenkomst een luisterlied worden afgespeeld, je kan mee neuriën maar mee zingen is niet de bedoeling. 

Hieronder tref je nog een keer de aangepaste aanwijzingen aan zodat je weet wat van jou verwacht wordt en wat je van anderen kan verwachten. Neem nog even de tijd om die goed door te nemen. We hebben er alle begrip voor als je vanwege je eigen persoonlijke omstandigheden nog even wil wachten om deel te nemen. We streven er naar om elke zondag de preek op te nemen en die via ons You Tube kanaal dezelfde dag beschikbaar te stellen. 

 Belangrijk is dat je voor elke samenkomst je aanmeldt. Op basis van de opgave richten we dan de zaal in met 1,5 meter afstand tussen de bubbels. Ook voor de kinder- en jeugd werking is dit belangrijk. Naast de morgen-samenkomst zal er ook iedere zondagavond een gebedssamenkomst zijn om 19u45. We hebben ook besloten om op een rustige manier de bidstonden en bijbelstudie op te starten. Dit zal in de oneven weken plaats vinden. Meer nieuws en details hierover bezorgen we binnenkort. Ook zullen we in overleg met de verantwoordelijken kijken of we de thuisgroepen kunnen opstarten. In eerste instantie met gebruikmaking van zoom, zodat ieder in zijn eigen "bubbel" kan blijven en toch anderen kan ontmoeten.